Antivirus gratuit AVG Internet Security 2016 cu licenta pe un an de zile


avg-internet-security-2016-free-downloadPrintr-un comunicat oficial, Avast a anuntat achizitia AVG pentru suma fabuloasa de 1,3 miliarde de dolari. Programul antivirus AVG este unul dintre cele mai de incredere programe de acest tip. Cu peste 100 de milioane de utilizatori, acest program antivirus protejeaza dispozitive precum laptop-uri, PC-uri, telefoane mobile, tablete atat de virusi cat si de programe spion (spyware).

Astfel ca veti putea naviga cu incredere pe internet fara a avea frica ca anumite site-uri ar putea sa va infecteze calculatorul si desigur va scutiti si de costul unei reparatii in cazul in care se intampla sa dati peste un astfel de site. Mai jos aveti link-urile de descarcare.

AVG Internet Security 2016 ofera protectie pentru preventia si eliminarea virusilor. Produsul de securitate scaneaza fisierele inainte de a fi deschise, link-urile de pe Facebook inainte de a fi accesate, e-mailurile inainte de a ajunge la utilizator si site-urile inainte de a fi vizitate.

Prin AVG Internet Security 2016 beneficiați de: AntiVirus, Anti-Malware (AVG Resident Shield), AVG Anti-Rootkit, AVG Email Scanner, tehnologia AVG Protective Cloud, AVG Community Protection Network, AVG LinkScanner® Surf-Shield, AVG Social Networking Protection.

Descarcați AVG Internet Security 2016 de mai jos (ultima versiune)

http://files-download.avg.com/inst/mp/AVG_Internet_Security_x86_744.exe

http://files-download.avg.com/inst/mp/AVG_Internet_Security_x64_743.exe

Daca doriti licenta pentru acest antivirus, trebuie sa dati Like pe pagina de Facebook Instalarewindowscluj  https://www.facebook.com/Instalarewindowscluj-389146251186696/

si sa puneti acest articol pe pagina dumneavoastra de facebook. Veti avea licenta gratuita pe un an de zile! Am sa va trimit licenta pe e-mail sau prin chat-ul de Fb. Pe scurt, like&share.

Anunțuri

About WindowsCluj

Pasionat de calculatoare

Posted on 2 Octombrie 2016, in Programe 3, Securitate. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s