Cum afli daca cineva ti-a folosit calculatorul


The hacker

Te-ai gandit vreodata ca cineva iti foloseste calculatorul in lipsa ta? Cum poti afla intre ce ore si ce data ti-a fost folosit calculatorul? Daca esti interesat sa vezi cand ti s-a umblat la calculator in lipsa ta, iti voi arata un program foarte simplu. 

Este vorba despre programul WinLogOnView. Programul face parte dintr-o suita de programe simple, de dimensiuni foarte mici, dar foarte utile in acelasi timp, disponibile in multiple limbi – printre care si limba romana. Acest program se poate rula fara sa fie nevoie de a fi instalat in calculator. Mai jos o sa vedem cum arata programul si inregistrarile lui de activitate.

loggoff

ID-ul intern al unei sesiuni de lucru pe calculator, care poate fi folosita ulterior in decursul altor investigatii legate de modul in care este folosit sau functioneaza sistemul de operare, folosind unealta de sistem Windows Logs.

Numele contului de utilizator de pe care s-a utilizat calculatorul.

Domeniul si numele PC-ului.

Logon Time – data si ora la care un utilizator s-a logat in sistem, fie a pornit calculatorul si s-a autentificat in sistem, fie revine la calculator dupa o perioada de deconectare (cand calculatorul intra in starea de stand by, hibernare, sau deconectare de la contul de utilizator).

Logoff Time – data si ora la care s-a initiat operatia de stingere a calculatorului. 

Durata de functionare – timpul cat calculatorul a stat pornit.  

 Programul poate fi descarcat gratuit de pe pagina oficiala, Nirsoft. Programul este plasat in interiorul unei arhive, deci pentru a-l putea rula trebuie sa dezarhivati mai intai arhiva din Windows sau sa ai instalat pe calculator un gestionar de arhive, de exemplu 7zip sau Winrar.

Descarca programul Download WinLogOnView
Daca esti nou, da un Like paginii de facebook instalarewindowscluj  
Anunțuri

About WindowsCluj

Pasionat de calculatoare

Posted on 31 August 2016, in Optimizare, Programe 3, Programe laptop, Securitate. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s