Cum se dezactiveaza updatarea in Windows 10


update-logoAi vrut sa dezactivezi update-ul in Windows 10 si nu ai reusit? Nu ai licenta adevarata si te-ai gandit ca daca opresti updatarea, nu vei fi gasit de Microsoft ca nu ai licenta originala.  Microsoft a decis ca Windows Update  trebuie sa stea mereu activat ca utilizatorul sa ramana in siguranta. Prin Windows Update sa primeasca fix-uri ale problemelor, patch-uri pentru bresele de securitate ale sistemului si update-uri critice de sistem.

Insa trebuie sa ai Windows-ul activat cu licenta originala pentru a nu fi gasit de microsoft ca ai Windows-ul piratat si fara licenta.
Desi aparent nu exista posibilitatea sau optiuni clare de a dezactiva aceste doua module de securitate cum era in Windows 7 sau 8.1, exista totusi metode prin care le putem dezactiva, fara softuri terte sau trucuri magice ci pur si simplu apeland la alte module de control existente in sistemul de operare Windows 10.

Mai jos sunt explicate setarile pentru a opri updatarea in Windows 10.

stop update

Pentru a dezactiva Windows Update in Windows 10 putem apela la Services, o lista in care avem toate serviciile existente in sistemul de operare Windows, starea actuala a acestora precum si modul in care pornesc aceste servicii.

1 Pentru a ajunge la Services, apasam simultan tastele Windows + R pentru a lansa fereastra „Run” si in casuta „Open” vom scrie „services.msc” (fara ghilimele) dupa care apasam tasta Enter sau dam click pe butonul „OK”.

2 In fereastra „Services” cautam serviciul „Windows Update”, dam dublu click pe acesta.

3 Click pe butonul „Stop” pentru a opri procesul acestui serviciu iar la „Startup type:” alegem „Disabled”. Dam click pe butonul „Apply” si apoi pe „OK” Acestea au fost setarile pentru a opri update-ul in noul sistem de operare Windows 10.

Toate articolele sunt pe InstalareWindowsCluj.wordpress

Daca esti nou, da un Like paginii de facebook instalarewindowscluj  

Anunțuri

About WindowsCluj

Pasionat de calculatoare

Posted on 8 Noiembrie 2015, in Programe 3, Windows 10. Bookmark the permalink. 1 comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s