Programe gratuite cu licenta pentru tine


imagesWonderFox va ofera Gratuit  cadou de Craciun, trei dintre programele sale cele mai bune, ele fiind: Video Converter Factory Pro, WonderFox Video Watermark Pro si WonderFox DVD Ripper.
Video Converter Factory Pro care este un program compatibil cu toate versiunile sistemului de operare Windows, cu ajutorul caruia putem converti fisiere video si audio in peste 100 de formate diferite.
Detine tehnologie unica de codare, care genereaza 50X viteza de conversie , mult mai rapid decat o fost vreodata. Puteti converti 50 de filme odata, cu viteza mai mare decat oricare alt convertor video.Video Converter poate permite să imbinati clipuri video, sa taiati, precum si adaugarea unor efecte remarcabile.

cadouri programe

Al doilea program este WonderFox Video Watermark Pro care se axeaza pe protejarea drepturilor dvs. video de autor. Pentru a va proteja fisierele video de utilizare neautorizata, veti avea nevoie de acest program care va ajuta sa oferiti o identitate fisierelor dvs. video si un spirit de proprietate.
WonderFox Video Watermark vă ajuta sa adaugati cu usurinta pe fisierele dvs. video, text, imagine, logo, semnaturi (inclusiv cele animate) si alte insemne de drepturi de autor. Suplimentar, puteti folosi acest program pentru a converti fisiere video intre formate video cunoscute.

Programul numarul 3 de la WonderFox este WonderFox DVD Ripper. WonderFox DVD Video Converter este cea mai buna alegere care va ofera cea mai completa solutie pentru copierea DVD-urilor (Disney, Paramount, inclusiv Sony), convertirea fisierelor video (orice format), descarcarea fisierelor video online, editarea si redarea filmelor/fisierelor video la o performanta excelenta.

Suporta toate DVD-urile criptate si peste 100 de formate video;
Viteza mai mare fara pierderi de calitate;
Descarca fisiere video online;
Uniti, tăiati, creati clipuri si adaugati efecte speciale cu usurinta;
Parametru inteligent de scalare audio si video.

Pentru a descarca toate aceste programe trebuie sa vizitam pagina promotionala pana la data de 31 decembrie 2014 si sa descarcam programele doar apasand pe cutia de cadouri din acea pagina promotionala. Sper sa va placa articolul, cadourile si va doresc Sarbatori fericite la toti!!!

Toate articolele sunt pe instalarewindowscluj.wordpress

Pagina facebook instalarewindowscluj Da un Like 🙂

Anunțuri

About WindowsCluj

Pasionat de calculatoare

Posted on 21 Decembrie 2014, in Programe 3. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s