Despre Windows 9


 9

In data de 30 Septembrie o sa apara varianta de Windows 9 Tehnical Preview. O sa fie o varianta de testare a noului sistem de operare. El apare finalizat in anul 2015.

Cred ca este tot un Windows 8, insa cu unele imbunatatiri, noi patch-uri.  Stim clar ca s-a adus butonul de Start care dadea mari batai de cap prin absenta lui. Vom  avea buton de start, de shutdown, de restart, dar si optiune pentru dezactivarea lui.

 WIFI Sense o sa apara in varianta desktop, este o optiune buna pentru cei care vor folosi laptop cu Windows 9 sau pentru cei care vor folosi tablete.  Cei obisnuiti cu MAC OS X, cu Linux, vor putea sa foloseasca desktop-uri virtuale pentru a-si optimiza spatiul de lucru, pentru a-si optimiza lucrul cu aplicatiile. Se pare ca in noul sistem de operare de la Microsoft vom avea si asa ceva.

 Storage Sense este o optiune pe care o gasim si la Windows Phone care ne arata cateva detalii despre spatiu, despre datele stocate, despre datele pe care dorim sa le stocam.  Charms Bar din dreapta ecranului, o sa fie eliminata.

Notificarile vor aparea in partea dreapta jos, vom avea optiunea sa le dezactivam pe toate, exact ca un swipe de pe tableta.  Precis vor aparea mai multe schimbari ale sistemului de operare pana la varianta finala.

Toate articolele instalarewindowscluj.wordpress.com

Like pe pagina de facebook

Anunțuri

About WindowsCluj

Pasionat de calculatoare

Posted on 19 Septembrie 2014, in Programe 3, Windows 9. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s