Scanare antimalware cu 68 motoare antivirus


 V1rusTe-ai gandit ca poate antivirusul tau nu a gasit toate infectiile din calculator? Pe langa el poate nu ti-ai instalat si un antimalware. Zilnic infectiile malware, spyware, adware, troieni, evolueaza in timp alert. Nu mai stim ce program de securitate este mai bun si eficient. Sa aruncam insa o privire peste un antimalware care are 68 motoare de scanare, da, ati citit bine, 68.  Servciul online VirusTotal are 50 motoare de scanare.

Programul de azi se numeste HerdProtect, herd=turma. Adica o turma, o gramada de motoare de scanare. Vom instala programul si vom incepe prima scanare. S-ar putea sa fim atentionati ca este necesara si o a doua scanare in cloud. Asigurati-va ca sunteti conectat la internet. Mai jos aveti interfata si comportamentul acestui program.

HerdProtect1

Dupa terminarea scanarii ne va aparea si lista de rezultate, multe din ele am vazut ca erau false. Imi gasise programe pe care le foloseam ca fiind amenintari. Debifati daca sunteti sigur ca folositi acel program si nu este o amenintare. Daca veti da clic pe un rezultat, se va deschide si casuta de detalii, veti vedea si ce motoare antivirus au scanat acel fisier, program, infectie. Voi veti decide daca trebuie eliminat sau debifat pentru a nu fi sters. Puteti salva rezultatul intr-un fisier text, eventual puteti relua scanarea daca aveti nedumeriri.

HerdProtect2

HerdProtect se poate descarca in varianta full sau portabil. El functioneaza pe windows Xp, Vista, 7,8, pe 32 si 64 biti. Se poate descarca de Aici

 Ce rezultate aveti voi in urma scanarii cu acest program si ce parere aveti?  Cate rezultate false au fost gasite?

InstalareWindowsCluj.wordpress

Share

 

 

 

 

Anunțuri

About WindowsCluj

Pasionat de calculatoare

Posted on 1 August 2014, in Programe 3, Securitate. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s