Sa prevenim infectia stick-urilor USB


 stik usb antivirusIn fiecare zi utilizam cate un stick usb pe care-l introducem in unitatea desktop sau    laptop. Cel mai usor de folosit este stick-ul si foarte des punem pe el diferite      documente pe care sa le trecem in calculator sau invers. Dar oare nu este infectat cu malware, virus sau ceva potentiala amenintare?

Vom folosi un program care sa ne scaneze automat stick-ul cand este introdus in calculator si sa ne arate daca are ceva amenintare pe el, acest program se numeste MCshield.  Mai jos putem vedea cu ce se ocupa acest program.

McShield

MCShield este un program antimalware conceput pentru a preveni infectia cu malware de pe stick. El scaneaza automat fiecare stick introdus in calculator si verifica daca el contine amenintari potentiale.

Programul utilizeaza un motor de detectie euristica cat si o baza de semnaturi cu elemente care pot fi periculoase. Se poate actualiza  oricand cu programul de actualizare incorporat.

In momentul in care introducem un stick programul o sa-l scaneze si in dreapta jos o sa ne apara daca totul este in regula. Fisierele suspecte se pot muta in carantina si ni se vor solicita actiuni suplimentare.

Avem posibilitatea sa schimbam limba, interfata grafica, notificarile…etc Programul ruleaza pe sisteme de 32 si 64 bit, merge pe Xp, Vista, Windows 7 si 8.  Daca l-ati folosit astept parerile voastre. Sau daca e un program bun sau nu. Acest program se poate descarca de AICI

Citeste si Imunizare USB impotriva virusilor

 

Anunțuri

About WindowsCluj

Pasionat de calculatoare

Posted on 1 Mai 2014, in Optimizare, Programe 3, Securitate. Bookmark the permalink. 1 comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s