Sa facem un stick bootabil cu Windows 8


Te-ai gandit sa-ti faci un stick bootabil si nu ai stiut cu ce program?  Ai gasit diferite softuri dar nu prea ai inteles cum sa-ti faci acel stick? Stiu ca ti-ai dorit un program simplu , care sa-si faca treaba si sa nu-ti dea bataie de cap. Si iata solutia:Windows 8 USB Installer Maker este un program cu care puteti crea un stick bootabil cu sistemul de operare Windows 8, foarte usor de utilizat. 

Windows 8 stick botabil

Pentru asta , este nevoie sa porniti programul, sa selectati drive-ul USB, introduceti imaginea .ISO din Windows 8 , bifati optiunea de formatare a stick-ului si apasati butonul Create. Atentie insa, optiunea de formatare a stick-ului va sterge tot ce e pe acel stick USB. E necesar ca stick-ul pe care il utilizati sa fie de minim 4 GB si daca este pe USB 3.0 e si mai bine.

Procesul o sa dureze mai mult insa va veti face un stick bootabil cu Windows 8.  Programul poate fi rulat in sistemele de operare Windows, de la versiunea Vista, pana la ultima versiune Windows 8, orice arhitectura.   Programul este gratuit si se poate descarca de aici.

Am creat noua pagina de facebook Instalarewindowscluj, un Like va rog pe ea.

Anunțuri

About WindowsCluj

Pasionat de calculatoare

Posted on 8 August 2013, in CD / DVD, Programe 2, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1. Bookmark the permalink. 1 comentariu.

  1. Putem folosi si Windows 7 USB/DVD Download Tool

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s