Schimba aspectul sistemului de operare Windows 7 si 8


Daca nu iti mai place cum arata sistemul de operare si te-ai plictisit de  interfata lui, poti sa-i schimbi aspectul. Aceasta schimbare este valabila in cazul in care folosesti Windows 7 sau Windows 8. Ai posibilitatea de a alege dintre zeci de setari pentru a-l face sa apara foarte diferit. Poti schimba coloritul, textura, fundalul, iconitele, marginile la ferestre, fonturile…etc. Va intrebati ce program, este indicat pentru asa ceva. Da, este vorba despre programul WindowBlinds.

Se pot alege diferite skin-uri pe care sa le aplicati. Diferite stiluri  de culoare, din stanga dati clic pe ce doriti si in partea dreapta  o sa va apara fereastra mai mare.

screenshot.18

Putem alege o alta culoare pentru partea style, skyn .

screenshot.19

Avem posibilitatea de a schimba si textura, sa schimbam bara de activitati cu diferite forme geometrice, florale sau transparente. Aspectul si culoarea meniului Start se poate schimba. Putem alege si o imagine de fundal, Background. Ajunge doar sa dam clic pe Apply style si sa vedem efectul in cateva secunde.

screenshot.20

Daca sunteti curiosi, puteti descarca acest program si singuri sa va jucati cu toate setarile lui. O sa gasiti multe setari interesante si schimbarea sa fie  foarte aspectuoasa. Acest program va poate schimba imaginea sistemului de operare Windows 7 si Windows 8. Se poate descarca de AICI.

Anunțuri

About WindowsCluj

Pasionat de calculatoare

Posted on 1 Iulie 2013, in Programe 2, Windows 7, Windows 8. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s