Mesaj de intampinare de dinaintea ecranului Start in Windows 7


Daca doriti sa afisati un mesaj personalizat inaintea ecranului de intampinare, acest lucru se poate rezolva printr-o mica modificare din Registry.

Faceti clic pe Start apoi introduceti ”regedit” unde scrie Search programs and files.  Windows va afisa rezultatele direct in cadrul meniului de start.

Setari start

In cadrul meniului Programs faceti clic dreapta pe Regedit.exe si selectati Run as administrator. In cazul in care acest lucru se cere, autorizati operatiunea selectand un cont de utilizator cu privilegii de administrator si introducand parola corespunzatoare acestuia.

Start mesaj

Apoi navigati catre cheia HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE  Pe sagetile din fata navigati la Microsoft\Windows\Current Version\Policies\System. Apoi veti vedea sirurile de caractere ”legalnoticecaption” si ”legalnoticetext” in partea din dreapta. Folosind ”legalnoticecaption” definiti un titlu pentru mesajul vostru, iar textul din cauza va fi introdus in cadrul ”legalnoticetext”  Daca faceti dublu clic pe numele valorilor, puteti introduce detaliile in cadrul ”Value” prin dialogul ”Edit string” In final puteti inchide editorul folosind File end.

Acuma inainte sa porneasca Windows 7, o sa va apara un mesaj pe ecran cu ce ati trecut in acele casute. Abia apoi dati clic pe Start si o sa porneasca sistemul de operare. Pe scurt, prin intermediul windows Registry, puteti predefini un text care sa apara inaintea ecranului de start. Daca va place setarea si o gasiti interesanta, dati un like si un share sau lasati un comentariu.

About these ads

About WindowsCluj

Pasionat de calculatoare

Posted on 15 iunie 2013, in Programe 2, Windows 7. Bookmark the permalink. Lăsați un comentariu.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: