Cum inregistram sunete in Windows 8 cu Sound Recorder.


Sistemele de operare au si aplicatia de a inregistra sunete direct din calculator sau prin microfon. Trebuie doar sa avem o placa de sunet , microfon sau webcam cu microfon. Am si scris articol AICI cum inregistram sunete cu Windows Xp.  Un alt articol a fost cum inregistram sunete cu un program, articolul il gasiti AICI.

Insa cum vom face inregistrarea cu sistemul de operare Windows 8.  Simplu, mergem jos in stanga  sa ne apara butonul Start, clic dreapta si vom da search. Se deschide pagina de aplicatii si sus in bara vom scrie Sound sau Sunet, in cazul in care aveti sistemul de operare in limba Romana.  O sa ne apara in partea stanga  semnul unui microfon cu numele de Sound Recorder.

SoundRecorder

Vom da clic pe Sound Recorder si se va deschide aplicatia care este foarte simpla. Clic pe Start Recording si va incepe inregistrarea, ea fiind vizibila cu verde in partea dreapta. Cand opriti inregistrarea veti alege locatia in care sa fie salvata. Puteti adauga diferite detalii la fiecare inregistrare, artist, nume, colaborator.

 Inregistrarea se salveaza in format wma, tipul fisierului fiind  Windows Media Player. Daca doriti ca sa-l aveti in format mp3, o sa trebuiasca sa convertiti fisierul cu un program.  Si in Windows 7 daca deschidem butonul Start si vom scrie Sound in bara de cautare, vom ajunge la Sound Recorder.

Anunțuri

About WindowsCluj

Pasionat de calculatoare

Posted on 5 Iunie 2013, in Programe 2, Windows 8 and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s