Redimensionati poze in calup


Ati facut o gramada de fotografii in vacanta, dar odata ajunsi acasa, ati  observat ca acestea sunt prea mari. Nu va faceti probleme, cu programul gratuit Fotosizer le puteti redimensiona in calup. Sau poate doriti sa puneti niste anunturi pe net si pozele sunt mari, asa ca le putem redimensiona. Mai jos v-am explicat in pasi simpli cum se lucreaza cu acest program. Ficusii din poze sunt de vanzare 🙂 i-am pus pe pagina de facebook.

Fotosizer-site

1 Dati clic pe butonul Add folder pentru a incarca toate pozele dintr-un director. Vor aparea toate fotografiile in sectiunea principala, cu datele care privesc marimea lor.
2 In sectiunea Resize settings puteti introduce manual parametrii la care doriti sa redimensionati pozele sau bifand optiunea Preset size, sa alegeti una din marimile presetate.
3 In campul Destination folder, dati clic pe butonul reprezentat de dosarul galben pentru a alege directorul in care vor fi salvate imaginile redimensionate.
4 Acum clic pe butonul Start. Va aparea fereastra Resize Progres, care va va tine la curent cu avansarea procesului. Odata cu disparitia acesteia, puteti regasi toate fotografiile redimensionate in directorul ales.

Anunțuri

About WindowsCluj

Pasionat de calculatoare

Posted on 15 Mai 2013, in Editare foto, Programe 2. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s