Cum copiem filmuletele de pe YouTube cu YouTube Downloader


Alta data am vorbit despre DownloadHelper si EasyYoutube, care ne ajuta sa descarcam filme de pe youtube sau in format mp3.  Precis ati vizionat pe youTube sute de filmulete si v-ati dorit sa  le aveti in calculator si nu ati stiut cum sa le luati. De multe ori programele care fac treaba asta, salveaza fisierele in format flv, ceea ce nu este convenabil deoarece trebuie sa instalati un software  care poate reda acel format.  Insa YouTube Downloader face  totul  ca voi sa redati videoclipurile cu playerul pe care il aveti deja instalat in calculator.

YTD1

YTD

  1. Mergeti la clipul dorit si-l copiati copy/paste in YouTube Downloader la Enter the  URL
  2. Alegeti calitatea dorita pentru download.
  3. Specificati locatia in care sa se descarce filmuletul.

Acuma incepe procesul de copiere al filmuletului. Daca formatul salvat  nu va permite redarea lui, selectati optiunea de convertire a fisierului valabila in fereastra programului.

Daca aveti un Ipod sau telefon mobil ce reda fisiere video, aveti posibilitatea sa salvati fisierul astfel incat ulterior sa-l redati pe unu dintre device-uri.

Download YouTube Downloader

About WindowsCluj

Pasionat de calculatoare

Posted on 12 martie 2013, in Programe 2. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Am ales să comentez aici deoarece marea majoritate a programelor sînt ptr windows 8 .
    Eu folosesc multe programe ptr descăcat filmele . Printre ele se află unul destul de bun cred KeepVid , grebler parcă (nu le mai ţin minte pe toate ). Eagle … etc.
    Dacă vrei să mă înveţi să utilizez Sardu scrie-mi aici : mcjohn.cornel@gmail.com .
    La revedere !

Lasă un comentariu