Personalizare Windows 8


Cateva mici setari pentru personalizarea interfetei Metro Ui, a  sistemului de operare Windows 8.  Daca folosim Windows 8,  o sa ne dorim sa aiba si el un aspect care sa fie pe placul nostru. Asta insemnand sa contina o poza favorita alocata contului , un Start screen cu efecte sau Lock screen. 

La mine interfata Metro Ui arata in felul de mai jos.  Am pus o poza cu un pc care e alocata contului care contine si numele saitului. Am ales pentru Start screen acele rotite, insa voi puteti alege diferite efecte, roti, flori, culori….etc

screenshot.13

Intrebarea este cum alegem aceste setari. Prima data intram in Charm bar din partea stanga a ecranului dupa care alegem Change Pc settings si dam clic pe el.

screenshot.7

Dupa care din Lock screen vom alege imaginea dorita sau o alta poza din calculator..

screenshot.9

Mai departe vom alege efectele pentru Start screen. De acolo veti putea alege diferite efecte care apar in patratelele mici si alege  pe ce culoare le doriti.

screenshot.8

Am ramas sa alegem imaginea dorita pentru alocare la contul nostru. Apasam pe browse si vom alege din calculator o poza care sa ne reprezinte, floare, animal, poza de profil sau alte elemente.

screenshot.10

Cam asta este personalizarea simpla.  Insa putem opta cu un anumit program pentru a scoate interfata Metro Ui si sa ramanem la interfata lui Windows 7. Multi sunt dezorientati de aceasta interfata si din aceasta cauza nu isi doresc Windows 8. Totul tine de setari si de personalizare. In alt articol voi mai insista pe alte setari care sa ne faca navigarea mai placuta si usoara prin sistemul de operare.

Anunțuri

About WindowsCluj

Pasionat de calculatoare

Posted on 5 Martie 2013, in Programe 2, Windows 8. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s