Office 2013, gratis de folosit pentru 60 zile


Aceasta este versiunea completa a suitei Microsoft Office Professional Plus 2013, ce include pachetele Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Access, Publisher si Lync.

Cei interesati pot descarca o copie în versiune pe 32 sau 64 biti a suitei Office Professional Plus 2013 prin intermediul serviciului Microsoft TechNet, creand mai intai un cont de utilizator.

Petru a demara procedeul de download folosim mai întai butonul Get Started Now, iar in pagina urmatoare dam click pe optiunea Sign up now. Pentru crearea contului de utilizator este necesar sa furnizam o adresa email valida si cateva date de identificare. Odata ce am creat contul de utilizator revenim la pagina de pornire si apasam inca o data butonul Get Started Now, dupa care ne autentificam cu datele de utilizator. La completarea formularului afisat, selectam versiunea Office 2013 adecvata pentru sistemul de operare instalat – 64 biti sau 32 biti, dupa care apasam butonul Continue. Inainte de a apasa butonul Download prezentat in sectiunea urmatoare este necesar sa alegem versiunea de limba dorita si sa notam cheia de activare prezentată la inceputul paginii.

Daca procesul de download s-a finalizat corect, obtinem un fisier imagine ISO cu dimensiunea de aproximativ 785 MB, pe care il putem inscriptiona pe suport DVD apeland la o aplicatie specializata, cum este Nero Burning ROM.

Folosind cheia de activare furnizata, pachetul Microsoft Office Professional Plus 2013 poate fi utilizat in versiune completa si perfect functionala timp de 60 zile, dupa care este necesara cumpararea produsului sau dezinstalarea versiunii trial expirate.

Anunțuri

About WindowsCluj

Pasionat de calculatoare

Posted on 19 Noiembrie 2012, in Office, Programe 1 and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s