Cum dezactivam Timeline-Cronologia de pe Facebook


   

Timeline / Cronologia este dezactivata doar pe calculatorul vostru. Oricine altcineva de pe alte calculatoare, va vedea interfata Timeline atunci cind va viziteaza profilul.
Pe calculatorul unde va fi instalat pluginul pentru dezactivare, toate profilele de Facebook vor avea Timeline dezactivat.
Deci, chiar daca  prietenii  au activat Cronologia, cind intrati pe profilul lor va aparea vechea interfata.
Se poate dezactiva doar daca folositi unul din aceste browsere: Firefox, Chrome sau Internet Explorer.
Pagina oficiala a acestui plugin este  aici
Mergeti putin mai jos in pagina si alegeti browserul folosit, o sa va si licareasca pentru ca e detectat automat.
In functie de browserul folosit si optiunile acestuia, va apare o fereastra de instalare add-on, deschidere sau salvare – sau diverse alte avertizari.

About WindowsCluj

Pasionat de calculatoare

Posted on 28 Aprilie 2012, in Programe 1 and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s