Doza de vitamine pentru memorie.


Ramaneti mereu in paza de memorie virtuala, vi se incarca greu sau deloc anumite aplicatii? Este Crucial sa faceti un upgrade corect la memoria RAM a calculatorului vostru.

Accesati: www.crucial.com/systemsscanner, descarcati minusculul kit de 220 Kb si analizati memoria calculatorului pentru a determina care este cea mai buna solutie de upgrade.

Pe http://orcamemory.com primiti cam acelasi tratament daca bifati ca sunteti de acord cu conditiile lor si dati clic pe butonul Start Scan.

Pentru a instala o memorie RAM in calculator, este important sa il scoti din priza. Apoi trebuie sa indepartezi carcasa laterala. Localizeaza placutele de memorie. Elibereaza placutele prin apasarea clipsurilor laterale. Pentru montare pune placuta RAM in pozitia corecta si apasa pe ea pana se fixeaza. Pune la loc carcasa si baga calculatorul in priza. Porneste calculatorul si asteapta pana cand acesta a identificat memoria instalata.

Anunțuri

About WindowsCluj

Pasionat de calculatoare

Posted on 1 Aprilie 2012, in Programe 1, Testare performanta, Teste online and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s